Skip to main content
Retourneren en Terugbetalen

Ruilen en Terugbetalen
Informeer FLASKE altijd via info@flaskebottle.com voor het geval u een artikel wilt retourneren of als u in aanmerking komt voor restitutie. We vragen u dit te doen voordat u het artikel retourneert.

Ons beleid geldt voor de eerste 14 dagen na aankoop van het product. Na deze 14 dagen is het helaas niet langer mogelijk om in aanmerking te komen voor een terugbetaling van de aankoopprijs *.

Om voor terugbetaling van de aankoopprijs in aanmerking te komen, moet uw FLASKE ongebruikt worden teruggestuurd en in dezelfde staat als waarin u deze hebt ontvangen **.

* Elk artikel dat na 14 dagen wordt geretourneerd, komt niet in aanmerking voor terugbetaling van het aankoopbedrag.

** Elk item dat niet in de oorspronkelijke staat wordt geretourneerd, bijvoorbeeld als gevolg van schade, ontbrekende onderdelen, reeds gebruikt, etc. Waarvoor FLASKE niet verantwoordelijk is, komt niet in aanmerking voor terugbetaling van de aankoopprijs.

Wanneer uw artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u een e-mail waarin staat dat FLASKE uw geretourneerde artikel met succes heeft ontvangen. We houden u op de hoogte van de status (goedgekeurd / afgewezen) van uw geretourneerde artikel.

In het geval van een goedgekeurde retourzending, wordt uw betaling automatisch teruggestort op uw creditcard / initiële betalingsformulier. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het geretourneerde bedrag wordt bijgeschreven.

Te late of ontbrekende terugbetalingen
In het geval dat u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, vragen wij u eerst uw bankrekening te controleren. Het kan enkele dagen duren voordat het geretourneerde bedrag wordt bijgeschreven. Bij twijfel raden wij u aan om contact op te nemen met uw bank / creditcardmaatschappij.

Als dit niet het geval is en u nog steeds geen betaling van FLASKE hebt ontvangen, neemt u contact met ons op via info@flaskebottle.com.

Artikelen uit de uitverkoop
Helaas is het niet mogelijk om items die in de uitverkoop zijn gekocht te ruilen. Ook komen artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht niet in aanmerking voor restitutie van de aankoopprijs.

Ruilen
FLASKE behoudt zich het recht voor om alleen artikelen te ruilen als deze bij levering beschadigd of kapot zijn. Als u dit voor hetzelfde artikel wilt inruilen, neem dan contact met ons op via info@flaskebottle.com. U kunt het beschadigde / artikel verzenden naar:
Koningsgraven 15
6363 BD
Wijnandsrade