Skip to main content
Retourneren en Terugbetalen

Ruilen en terugbetaling(en)
Informeer FLASKE altijd via info@flaskebottle.com in het geval dat u een item wilt retourneren, of wanneer u in aanmerking komt voor een terugbetaling. Wij verzoeken u om dit te doen voordat u het item retour zendt.

Ons beleid geldt voor de eerste 14 dagen na aankoop van het product. Na deze 14 dagen is het helaas niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor een terugbetaling van het aankoopbedrag*.

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling van het aankoopbedrag moet uw FLASKE ongebruikt, en in dezelfde conditie waarin u deze heeft ontvangen**, retour gezonden worden.

* Elk item dat na 14 dagen wordt geretourneerd komt niet in aanmerking voor teruggave van het aankoopbedrag.

** Elk item dat niet in haar originele staat retour wordt gezonden, bijv. door schade, missende onderdelen etc. waar FLASKE niet voor verantwoordelijk is, komt niet in aanmerking voor teruggave van het aankoopbedrag.

Wanneer uw item is ontvangen en is gecontroleerd ontvangt u een email waarin staat dat FLASKE uw geretourneerde item succesvol heeft ontvangen.  Wij houden u op de hoogte over de status (goedgekeurd/ afgekeurd) van uw geretourneerde item.

In het geval van een goedgekeurde retourzending zal uw betaling automatisch worden geretourneerd op uw creditcard/ initiële betalingsvorm. Let op, het kan enkele dagen duren voordat het geretourneerde bedrag is bijgeschreven.

Verlate of missende terugbetalingen
In het geval dat u nog geen terugbetaling hebt ontvangen vragen wij u eerst uw bankrekening te controleren. Het kan enkele dagen duren voordat het geretourneerde bedrag wordt bijgeschreven. Bij twijfel raden wij u aan om contact op te nemen met uw bank/ credit card maatschappij.

Mocht dit niet het geval zijn, en u heeft nog steeds geen betaling van FLASKE ontvangen, neem dan contact op met ons via info@flaskebottle.com.

Sale items
Helaas is het niet mogelijk om items die gekocht zijn in de sale om te ruilen. Ook komen items die gekocht zijn in de sale niet in aanmerking voor terugbetaling van het aankoopbedrag.

Ruilen
FLASKE behoudt zich het recht voor om alleen items te ruilen wanneer deze zijn beschadigd of kapot zijn bij levering. Wanneer u dit wilt ruilen voor eenzelfde item verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via info@flaskebottle.com. U kunt het beschadigde/ kapotte item opsturen naar:
Jan van Scorelstraat 39A
3583 CK Utrecht
Nederland