Skip to main content
Over Ons

FLASKE is een Nederlands merk dat in 2016 door mijzelf, Ruben, is opgericht. Momenteel woon ik in Utrecht maar, zoals je op de foto ook kan zien, is reizen mijn passie.

Tijdens mijn reizen, had ik het gevoel ik dat ik constant iets miste. Tijdens mijn reizen in de Amazone, de woestijn en mijn expeditie naar Machu Picchu was het een koude drank wat ik miste en waar ik zo naar verlangde. Toen ik de top van de vulkaan Cotopaxi beklom, en door de koude Zwitserse Alpen skiede, was het juist een warme drank wat ontbrak en waar ik naar verlangde!

Er moest een nieuwe oplossing komen voor de avonturier, de sporter, de design-freak, voor de dagjes uit, voor de feestjes en zakelijke bijeenkomsten. Een fles die je liever op tafel zet dan dat je hem wegstopt.

Toen bedacht ik de FLASKE.

FLASKE houdt je drank koud voor 24 uur en warm voor 12 uur. Vanwege het unieke, stijlvolle design in verschillende kleuren, heeft de fles een juiste uitstraling op vrijwel iedere gelegenheid.

Daarnaast is FLASKE een product met een duurzaam karakter. Als passievol reiziger wil ik mij inzetten voor een betere omgang met het milieu. Door de FLASKE te gebruiken verminder je het eenmalig gebruik van plastic en lever je op die manier een waardevolle bijdrage aan het behouden van onze prachtige natuur. Maar de sociale missie van FLASKE gaat nóg verder. Bij de aanschaf van een FLASKE wordt 10% aan UNICEF gedoneerd voor schoner drinkwater.

Benieuwd naar wat het aanschaffen van FLASKE kan bewerkstelligen en wat UNICEF kan bereiken met jouw donatie?

  • Één FLASKE: één watercontainer
  • Twee FLASKE: 1 jaar schoon drinkwater voor een kind
  • Vier FLASKE: Water/ Hygiëne Kit voor een hele familie

FLASKE, iedere druppel telt!

ONTDEK MEER!

fotoaboutme

3 redenen waarom FLASKE de perfecte gadget is die jij nodig hebt:

  • FLASKE is speciaal ontwikkeld om drank zo lang mogelijk op temperatuur te houden. De vacuüm-verzegelde technologie in deze dubbelwandige roestvrijstalen FLASKE zal uw drank koud houden gedurende gehele 24 uur, of warm voor 12 uur.
  • FLASKE is zeer gebruiksvriendelijk vanwege het slimme ontwerp. Hij ligt comfortabel in de hand en neemt weinig plek in beslag. Je neemt de FLASKE gemakkelijk overal mee naar toe!
  • FLASKE is veel meer dan alleen een duurzame thermosfles, met FLASKE draag je bij aan een betere wereld!

10% WORDT GEDONEERD AAN UNICEF!