FAQ

FLASKE

FLASKE is gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal.
Ze zijn BPA-vrij en bieden een gezondere optie voor plastic waterflessen voor eenmalig gebruik. Omdat alle FLASKEs zijn gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal, zijn ze zeer goed bestand tegen roest. Dit betekent dat de binnenzijde van onze flessen geen voering nodig hebben.

De drank in de FLASKE blijft 24 uur koud en 12 uur warm.

Voeg eerst kokend water / ijskoud water in de FLASKE voor een minuut. Wanneer de binnenkant van de FLASKE koud is, kan dit water eruit geschonken worden. Voeg vervolgens de drank naar keuze toe.

Door het strakke design past FLASKE in de zijkant van elke tas, bekerhouder en werktas. 

Dit geldt voor de 260ml en de 500ml FLASKE. Check altijd de maat van je bekerhouder en de maat van de FLASKE.

260 ml (0,27 kg) = 20,3 cm x 6,4 cm

500 ml (0,38 kg) = 26 cm x 7 cm

750 ml (0,5 kg) = 30 cm x 7,6 cm

FLASKE is gevestigd in Utrecht (Nederland) en onze producten worden op verantwoorde wijze geproduceerd in China.

FLASKE is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en kan daarom niet roesten.

Alle producten van FLASKE zijn 100% BPA-vrij.

FLASKE is duurzaam. FLASKE gaat het eenmalig gebruik van plastic tegen en doneert 10% van de winst aan the Ocean Cleanup.

Het wordt niet aangeraden om de FLASKE in de vaatwasser te doen. Hierdoor kan het oppervlak beschadigd raken.

Onze dubbelwandige FLASKE houdt elke drank tot 24 uur koud. Daarom is het niet nodig om de FLASKE in een vriezer of koelkast te plaatsen. Als je dit wel doet, kan de FLASKE beschadigd raken.

Plaats je FLASKE niet in de magnetron, want dit zal de fles en de magnetron beschadigen. Onze dubbelwandige FLASKE houdt elke drank voor 12 uur warm, dus het is niet nodig om het in de magnetron te plaatsen.

Maak regelmatig de FLASKE schoon. We raden aan om na elk gebruik de FLASKE schoon te maken met warm water en zeep en deze op te bergen met de dop eraf. Onze borstel is een geweldig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat jouw FLASKE zo schoon is als de dag dat je hem kreeg!

Gebruik bicarbonaat soda voor verdere reiniging.

FLASKE is NIET vaatwasmachinebestendig.

Als de FLASKE geen drank bevat, kan deze zonder problemen meegenomen worden op het vliegveld.

Het is mogelijk om alcoholische dranken in de FLASKE stoppen. FLASKE is perfect om wijn, bier en cocktails koud in te houden! Wij raden aan om na elk gebruik de FLASKE schoon te maken met warm water en zeep en deze op te bergen met de dop eraf. Gebruik bicarbonaat soda voor verdere reiniging.

Het is mogelijk om melk en koolzuurhoudende dranken in de FLASKE stoppen. Wij raden aan om na elk gebruik de FLASKE schoon te maken met warm water en zeep en deze op te bergen met de dop eraf. Gebruik bicarbonaat soda voor verdere reiniging.

FLASKE Bekers

De FLASKE Beker is gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal.


Ze zijn BPA-vrij en bieden een gezondere optie voor plastic drinkbekers voor eenmalig gebruik. Omdat alle FLASKEs zijn gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal, zijn ze zeer goed bestand tegen roest.

Deze stijlvolle roestvrijstalen beker is perfect voor binnen- en buitengebruik en is verkrijgbaar in 6 kleuren.

Maak van elke FLASKE Beker de perfecte to-go-beker met onze speciale spill and splash proof deksel. De deksel sluit gemakkelijk en is speciaal ontworpen voor de FLASKE Rietjes.

De drank in de FLASKE Beker blijft 12 uur koud en 6 uur warm.

Zorg ervoor dat de deksel op de FLASKE Beker zit.

Voeg eerst kokend water / ijskoud water in de FLASKE Beker voor een minuut. Wanneer de binnenkant van de FLASKE Beker koud is, kan dit water eruit geschonken worden. Voeg vervolgens de drank naar keuze toe.

Maak regelmatig de FLASKE Beker schoon. We raden aan om na elk gebruik de FLASKE schoon te maken met warm water en zeep en deze op te bergen met de deksel eraf. Onze borstel is een geweldig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat jouw FLASKE zo schoon is als de dag dat je hem kreeg!

De FLASKE Beker is NIET vaatwasmachinebestendig.

De FLASKE Beker bevat 500 ml (0,42 kg).

De breedte van de bovenkant is 8,8 cm en de breedte van de onderkant is 7,3 cm.

De FLASKE Beker is niet lekvrij.

De deksel heeft een speciale spill and splash proof functie, maar is niet lekvrij. Als de FLASKE Beker ondersteboven wordt gehouden, zal hij lekken.

Alle FLASKE deksels zijn 100% BPA-vrij.

Het FLASKE Rietje kan erg warm worden doordat deze gemaakt is van hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal. Wij raden daarom af om het rietje te gebruiken bij warme dranken. De mogelijkheid bestaat dat je je mond kunt verbranden hieraan.

FLASKE Food Pots

De FLASKE Food Pot is gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal.

Ze zijn BPA-vrij en bieden een gezondere optie voor plastic eetbakjes voor eenmalig gebruik. Omdat alle FLASKEs zijn gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal, zijn ze zeer goed bestand tegen roest.

De FLASKE Food Pot bevat 400 ml (0,34 kg).

De breedte is 7,5 cm en de hoogte is 13 cm.

Het eten in de FLASKE Food Pot blijft 20 uur koud en 10 uur warm.

Zorg ervoor dat de deksel op de FLASKE Food Pot zit.

De tijd dat het eten warm of koud kan blijft, is afhankelijk van het soort eten. Ook is het afhankelijk of de FLASKE Food Pot helemaal vol of half vol is.

De FLASKE Food Pot is lekvrij en heeft dezelfde functie als de FLASKE. De FLASKE Food Pot kan met een gerust hart achter gelaten worden in een tas.

Alle FLASKE producten zijn 100% BPA-vrij.